Over ons

Prettig winkelen, goede service en goede parkeer mogelijkheden!

 

Ruim 40 jaar is Corridor Mode een begrip in de herenmode. Hier komen klanten uit Valkenswaard en omstreken voor een breed assortiment, vakkundig advies en de klantgerichtheid van verkoopadviseurs Christ, Astrid en Ingrid, het verkoop team van Corridor mode te Valkenswaard.

             20161020 142304 RichtoneHDR  Corridor Mode is een verwijzing naar de naam van de straat, waar wij al ruim 40 jaar met veel plezier, op de hoek, in het zicht, gevestigd zitten. Hier is het prettig winkelen, dankzij een ruim aanbod van verschillende winkels in een actief winkelgebied. Achter onze winkel is er voldoende parkeergelegenheid! Dit maakt het voor klanten extra aantrekkelijk om naar onze winkel te komen. Daarnaast zijn wij al zo veel jaren succesvol dankzij onze goede service en kennis van het vak, waardoor we een grote vaste klantenkring hebben opgebouwd in Valkenswaard en omstreken. “Deze klanten zijn mede verantwoordelijk voor het succes van onze zaak!”
Als vaste klant is het ook mogelijk om voor korting te sparen met de klantenpas, bovendien krijgt de klant regelmatig extra kortingen, wat dit systeem een groot succes maakt.

Christ van den Bosch en zijn verkoop team vormen samen een goede match.
Met hun enthousiasme, warme welkom en deskundig advies vormen zij een vertrouwd gezicht voor de klanten en ieder heeft hierbij zijn eigen specialismen. Corridor mode bedient in het bijzonder het middensegment. In het assortiment hebben we leuke eigentijdse kleding tegen betaalbare prijzen voor elke man. We voeren labels zoals Casa Moda, DNR, Hajo, GCM, Pitcher, Calabria, Schiesser en Redpoint. Kortom; mooie kwaliteit voor een goede prijs! Christ: “We horen van veel klanten dat ze onze service erg waarderen. Ons team geeft de klant nog echt de persoonlijke aandacht, om hem te adviseren en van dienst te kunnen zijn. Dit uit zich in alle aspecten van onze zaak”. Hierbij nodigen wij u graag uit om eens binnen te komen en kennis te maken met Corridor Mode, zodat u onze uitgebreide collectie, de persoonlijke aandacht en de goede service zelf kunt ervaren.

Wij heten u hierbij van harte welkom bij Corridor Mode, “de herenmodezaak” van Valkenswaard en omstreken.